Sorteer op

Jouw kostbaarste en mooiste herinneringen bewaren in een houten herinneringskist.

Een mooie stevige herinneringen box, ook wel tijdcapule of time capsule genoemd.
waarin je de mooiste eerste spulletjes van je kindje kunt stoppen. Op deze manier blijven alle eerste herinneringen samen op één plek bewaard.

Maar ook een huwelijk of het overlijden van een dierbare. Het zijn grote gebeurtenissen. En deze kun je bewaren in een houten herinneringen box, gepersonaliseerd met naam en een afbeelding naar wens. Zo kun je al die bijzondere momenten te bewaren

Een herinneringskist / memory box wordt speciaal voor jou gemaakt. We bedrukken ze met een design uit ons assortiment.

Ook is het mogelijk op een herinnering kist te laten bedrukken in stijl van een geboortekaartje, trouwkaart of rouwkaart. Het kan allemaal.

Materiaal en afmeting:

We hebben 2 soorten kisten, beide herinneringskisten, zijn gemaakt van massief vurenhout. We hebben een naturel herinnering kist en een wit gelakt herinnering box.

De deksel bedrukken we met een print naar keuze. We bedrukken onze kisten met hoogwaardige stickervinyl. Een herinneringsdoos is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Onze houten memory box / herinneringen kist is verkrijgbaar in 2 maten:

  1. Klein: 20 x 30 x 13 cm
  2. Groot: 40 x 30 x 23 cm

 

Herinneringskist in stijl geboortekaartje / trouwkaart / rouwkaart

Nadat je je bestelling geplaatst hebt en ons een PDF of JPEG van het kaartje gestuurd hebt ontvangt een digitaal ontwerp van je herinnering kist  
Als het ontwerp naar wens is en alle gegevens kloppen maken we jouw herinneringskist. 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss