Sorteer op

Houten Opbergbankje met naam - Speelgoedbankje met naam

Ontdek onze collectie stevige houten opbergbankjes met naam in onze webshop. Zoals de naam als doet vermoeden, heeft een speelgoedbankje met naam een dubbele functie. Het ene moment is het een plek om speelgoed in op te bergen, het andere moment dient het als gezellige zitplek voor je kindje. Maak het voor je kindje leuk om zijn of haar spulletjes op te ruimen en creëer tegelijkertijd een leuke leeshoek voor je kleintje! 

Elk speelgoedbankje met klep biedt voldoende ruimte om een hele berg favoriet speelgoed op te bergen, Of je nu kiest voor een wit of grijs bankje, met een bankje met opbergruimte geef je dus zowel een functioneel als een decoratief cadeau!

Ons witte houten bankje met de naam wordt indien gewenst geleverd incl. een mooi kussentje. Dat geeft net dat beetje extra zitcomfort en het ziet er ook nog super gezellig uit. Zo is het bankje er om al het  (houten) speelgoed in op te bergen en fijn om lekker op te zitten. De kussentjes zijn te verkrijgen in diverse dessins en kleuren en worden met zorg in ons eigen atelier gemaakt. 

De bankjes met klep zijn allemaal vervaardigd van hoogwaardig materiaal, duurzaam en tijdloos. Een aanwinst voor elk interieur waar kinderen spelen. Door de neutrale kleuren past ons houten bankje met naam in elk interieur! 

Een houten speelgoedbankje is al leuk, maar een uniek speelgoedbankje met naam is nog veel leuker! Wat is er nu specialer voor een kindje dan zijn of haar eigen gepersonaliseerde bankje? Dus wil jij een houten bankje met naam cadeau doen? Of een opbergbankje voor jouw kindje kopen? Shop dan nu jouw speelgoedbankje bij Shuuske.nl! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een speelgoedbankje met klep! Een zitbankje met klep is altijd een gewaardeerd cadeau om te geven én te ontvangen. 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss