Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Houten Opbergbankje met naam - Speelgoedbankje met naam

In onze webshop hebben we verschillende mooie, stevige houten bankje met naam. Zoals de naam als doet vermoeden, heeft een speelgoedbankje een dubbel functie. Het ene moment wordt er speelgoed in opgeborgen, het andere moment dient het als gezellige zitplek. Maak het voor je kindje leuk om zijn of haar spulletjes op te ruimen. Je creëert tegelijkertijd een leuke leeshoek voor je kleintje!

Elk speelgoedbankje met klep biedt voldoende ruimte om een hele berg favoriet speelgoed op te bergen, welke variant je ook kiest. Met een bankje met opbergruimte geef je dus zowel een functioneel als een decoratief cadeau!

Het witte houten bankje met de naam wordt indien gewenst geleverd incl. een mooi kussentje. Dat geeft net dat beetje extra zitcomfort en het ziet er ook nog super gezellig uit. Om al het  (houten) speelgoed in op te bergen en fijn om lekker op te zitten. De kussentjes zijn te verkirijgen in diverse designs en worden in ons eigen atelier gemaakt.

De bankjes met klep zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal; duurzaam en tijdloos. Een aanwinst voor elk interieur waar kindjes spelen. Door de kleur (de bankjes zijn er in wit en grijs) past het bankje in elk interieur, 

Een houten speelgoedbankje is leuk, maar een uniek speelgoedbankje met naam is nog veel leuker ! Wat is er nu leuker voor een kindje dan zijn/haar eigen bankje? Dus wil jij een houten bankje met naam cadeau doen? Of een opbergbankje voor je kindje kopen? Shop dan zeker bij ons; wij hebben het allerleukste speelgoedbankje met klep! Met een zitbankje met klep kan je niet fout zitten, dat vindt iedereen een leuk cadeau om te ontvangen! 

© 2010 - 2023 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss