Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Speelgoedkist met naam - Geboortekist met naam

Mooi en stevige houten speelgoedkist met naam bestellen?  Dan ben je bij Shuuske.nl aan het juiste adres! Onze stoere houten speelgoedkist misstaat in geen enkele huiskamer. Met zijn robuuste houten kwaliteit kan hij goed tegen een stootje. We hebben een naturel houten speelgoedkist en een wit houten speelgoedkist. Zo kies je zelf wat het mooiste past bij het interieur van de ontvanger. 

Een houten speelgoedkist is een van de mooiste manieren om speelgoed op te bergen! Door de kleur (naturel of wit) past de speelgoedkist met klep in elke kinderkamer of huiskamer. Een speelgoedkist met naam is niet alleen functioneel, maar ook heel leuk als decoratief item. Laat je kleine lieverd zijn of haar speelgoed zelf opbergen in de mooie kist met naam. Een houten opbergkist met naam is een mooi cadeau om te geven! Als kraamcadeau, als verjaardagscadeau of voor een doop of communie! 

Een speelgoedkist is leuk, maar een unieke speelgoedkist is het aller leukste .... je kunt hem bestellen met de naam erop. Hoe leuk is dat... Ook kies je je eigen thema voor de leuke speelgoedkist, zo past de houten speelgoedkist altijd bij de ontvanger. Kies jij voor een speelgoedkist met jungle dieren, voor een houten kist met veldbloemen, of hou je het simpel en kies je voor een speelgoedkist met naam en een hartje als detail? 

Ook leuk om te geven als geboortekist. Dus, zoek jij een mooie (kraam)cadeau met naam? Bestel dan jouw favoriete houten speelgoedkist met naam en thema naar keuze. Zo weet je zeker dat je een geslaagd cadeau met naam geeft! 

 

© 2010 - 2023 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss