Hier is een beschrijving van de aanleverspecificaties van foto's of afbeeldingen die gebruikt worden voor onze gepersonaliseerde cadeaus. Dit zodat we een kwalitatief goed product kunnen afleveren. Levert u een foto of bestand aan dat niet aan deze specificaties voldoet kan de uiteindelijke print namelijk onduidelijk of korrelig zijn


Bestandsformaat:

Het liefst hebben wij een vectorbestand om mee te werken. Dat zijn bestanden die vaak eindigen op .EPS of .CDR en die u zelf niet kan openen als u niet over de juiste/grafische programma's beschikt. Het worden ook wel drukkerijbestanden genoemd. Indien u een .ai bestand aanlevert is dit ook goed.

U hebt wel een plaatje maar het is geen vectorafbeelding? Geen probleem! Met een omweg en het juiste programma maken we van uw plaatje een keurige (vector) afbeelding.
U kunt ons hier wel een eind mee op weg helpen. Zorg dat de resolutie van het plaatje zo hoog mogelijk is (dus zoveel mogelijk pixels bevat).

Heeft u een plaatje van internet afgehaald? Let dan goed op het aantal pixels! Wanneer u Google gebruikt om naar plaatjes te zoeken stel Google dan zo in dat Google alleen zoekt naar grote afbeeldingen! Heeft u een mooi plaatje gevonden? Lever deze dan het liefst digitaal bij ons aan.

 

Een foto aanleveren:

Voor foto’s geldt de algemene regel; hoe hoger de resolutie van de foto, hoe mooier de uiteindelijke print wordt (300 dpi is doorgaans afdoende). U kunt foto’s op verschillende manieren aanleveren. We hebben ze het liefst digitaal. En graag via een transfer systeem via internet zoals bijvoorbeeld we transfer: www.wetransfer.com

Dit om te voorkomen dat onze mailbox vol raakt of dat u het niet kunt versturen omdat het teveel MB’s bevat.


Kleuren:

Kleuren kunnen altijd afwijken van het origineel, doordat we digitaal werken kan een print er op papier anders uitzien, helaas kunnen we dit niet voorkomen. Het zijn uiteraard kleine verschillen, blauw zal niet plots rood zijn ;)


Eindresultaat:

Zodra we het juiste bestand hebben ontvangen gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. Deze ontvangt u van ons via we transfer. Hier kunt u nog 1 aanpassing aan doen. Wilt u vaker aanpassen kan dit, maar dit moeten we helaas in rekening brengen. Wat dit kost is per aanpassing verschillend, het kan variëren van €5 tot €25
Bent u helemaal tevreden? Dan gaan we aan de slag met uw bestelling en wordt het product binnen 1 week geleverd.
 

We hopen dat deze aanleverspecificaties u helpen bij het succesvol aanleveren van uw foto's of afbeeldingen voor gepersonaliseerde cadeaus. Als u nog andere vragen heeft, Mail ons gerust!

 

Liefs,

Team Shuuske

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss