Sorteer op

Houten Poppenwagen met naam | Witte Poppenwagen Wit | Roze Poppenwagen 

Ontdek onze mooie houten poppenwagen met naam waar jouw kleine meid achter zal stralen! We hebben verschillende houten poppenwagens in ons assortiment. Kies je voor een Houten Poppenwagen WIt? Voor een Retro Poppenwagen of voor een Houten Poppenwagen Roze? We hebben zelfs een naturel Poppenwagen met naam! Neutraal, tijdloos maar trendy; past in elk interieur. Waar je keuze ook naar uitgaat, wij weten zeker dat de poppenwagen in de smaak zal vallen! 

De poppenwagens zijn helemaal naar wens te personaliseren:

  • met naam
  • met een leuk bijpassend dekentje voor erin; handgemaakt met liefde in ons eigen atelier
  • met hartjes, sterretjes, bloemetjes of vlindertjes 
  • in jouw favoriete lettertype
  • in jouw favoriete kleur


Een poppenwagen met naam is een van de meest populaire cadeaus voor geboortes of verjaardagen van kindjes. Het is niet alleen prachtig speelgoed, maar ook een persoonlijk cadeau waar de kindjes lang plezier van hebben. En zeg nou zelf, het is toch gewoon super schattig, zo'n kleine poppenmoeder of poppenvader achter een poppenwagen met naam? Om te smelten!

De eerste stapjes van de kleine achter een houten poppenwagen

Een houten poppenwagen is het perfecte speelgoed voor een kindje dat net begint met op zijn of haar eigen beentjes staan. Wist je dat een poppenwagen met naam ook heel fijn is voor de eerste stapjes? Door de houvast van zo’n loopwagentje vinden ze de stabiliteit en veiligheid die ze nodig hebben om te leren lopen.  Niet alleen leuk speelgoed dus; maar ook de perfecte ondersteuning bij hun ontwikkeling. Een dubbel goed cadeau dus!

Houten poppenwagens zijn daardoor de perfecte ondersteuning voor kinderen die net beginnen te leren lopen. 

Kan jouw kindje eenmaal stevig en stabiel lopen? Dan is de loopwagen of poppenwagen nog altijd super leuk om fijn mee te spelen! Zie je ze al lopen, achter een poppenwagen met hun favoriete popje erin? Zo schattig, die kleine poppenmoedertjes en -vadertjes achter hun miniatuur kinderwagen! Met een loopwagen of een poppenwagen geef je dus een heel waardevol en duurzaam cadeau. 

Ingepakt en klaar om cadeau te doen

Wil je de poppenwagen ingepakt cadeau doen? Geen probleem; wij pakken hem graag voor je in! Zo ben je helemaal klaar om op (kraam)visite te gaan.  We schrijven zelfs in ons mooiste handschrift een felicitatiekaartje erbij. Bestel jouw houten poppenwagen met naam vandaag nog bij Shuuske.nl en maak dat kleine poppenmoedertje dolgelukkig! WIj weten zeker dat je daarmee gegarandeerd punten scoort!

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss