Sorteer op

Kussen met naam en afbeelding

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Heb je al eens gedacht aan een kussen met naam? Een super leuk gepersonaliseerd cadeau voor een leuke prijs! Bij Shuuske vind je diverse handgemaakte kussens, gepersonaliseerd met naam.

Een gepersonaliseerd kussen is een geweldig cadeau om vele redenen! Een kussen met naam is een persoonlijk kussen.


Kussen met tekst | Kussen met naam

Misschien wil je iemand een belangrijke boodschap vertellen? Je wiltje ouders vertellen dat ze Op en Oma worden of vraag je de peetoom of -tante voor jullie kindje met zo’n uniek kussen? een super leuk idee, een kussen met tekst! Personaliseer de boodschap op het zachte kussen.

Kussen in stij van geboortekaartje

Het kussen nog personijker maken, kies dan voor een kussen in stijl van het geboortekaartje. Een origineel geboorte cadeau.maakt het geboortecadeau net wat unieker en persoonlijker. Mooie unieke en luxe geboortecadeaus in stijl geboortekaartje vind je bij Shuuske.

Zalig knus op de bank met gepersonaliseerde kussens

Houden we niet allemaal van een knus avondje op de bank? Met je gepersonaliseerde kussen is het er nog fijner vertoeven. Er zijn heel wat toffe ontwerpen beschikbaar die je naar eigen wens en smaak kan aanpassen in onze online editor. Het gaat heel snel en eenvoudig!

De leukste kinderkussens

Ook als kraamcadeau of voor een kinderverjaardag is dit een kussen met naam. Ontdek de leukste designs kinderkussens en customize met de naam van de ontvanger.


Kenmerken 

  • Gemaakt van 100% katoen
  • Uniek en handgemaakt
  • Zacht, comfortabel en ademend
  • Uitwasbaar op 30°C
  • Leuk als kraamkado of verjaardagskado

 

Wavoorschriften

Onze artikelen worden met liefde en passie gemaakt. Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, is het belangrijk ze met liefde te behandelen en de wasvoorschriften te volgen. Gebruik bijvoorbeeld geen wasverzachter voor onze handgemaakte producten en stop ze niet in de droger.

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss