Sorteer op

Houten baby loopfiets met naam | Gepersonaliseerd kinderfietsje

(Houten) baby Loopfiets online bestellen ... Super stoer ! Een Loopfiets met naam, dat is toch een super leuk cadeau om te geven?

Heerlijk zonnetje ... schitterend groen park ..... VroOOeeeMMmmm ! Een kleintje raced door het Park met zijn eigen eerste loopfietje ... .en daarachter (5m) een rennende vader (met het zweet op zijn hoofd). Je ziet de 'Racers' steeds meer. Los van het feit dat ze echte super leuk en stoer zijn, is het vroeg 'fietsen' op een loopfiets echt heel goed. 

  • Loopfiets geeft een gevoel van vrijheid
  • Zitten in een buggy is soms een beetje saai voor de kleintjes
  • Loopfietsen is een stuk eenvoudiger te leren dan echt fietsen
  • Perfecte opstap naar een gewone fiets
  • Een loopfiets met naam is goed voor de motorische ontwikkeling en het evenwichtsgevoel
  • Gevoel snelheid en afstand wordt getraind
  • De loopfiets is gewoon echt leuk!

Een loopfiets draagt dus spelenderwijs bij aan het evenwichtsgevoel van jouw kleine. Daarnaast bevorder je met een loopfiets ook de motorische ontwikkeling van je kind. Een loopfiets zorgt niet alleen voor veel speelplezier, maar maakt ook de overstap naar een 'echte fiets' makkelijker voor jouw kleine.

Een echte fiets is voor kinderen wat lastig, omdat ze bovenop alle andere dingen dan ook nog de trappende beweging onder de knie moeten krijgen. De loopfiets is daarom een mooie tussenstap. Dus zoek jij een leuke Loopfiets met naam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor de allerkleinsten is er in het houten loopfietsje het driewieler model om te starten met loopfietsen, in 3 hoogtes verstelbaar. Is je kindje vaardig en groot genoeg? Dan kan het frame omgebouwd worden tot loopfietsje, ook in drie hoogtes verstelbaar. Ook kan het frame nog gedraaid worden, waardoor het fietsje nog langer meegroeit met je kindje. Zo is ons Charlie loopfietsje duurzaam én economisch. 

Shuuske biedt zowel houten als metalen loopfietjes aan. Neem snel een kijkje op onze site. 

Dus, investeer in de ontwikkeling en het plezier van je kind met een loopfietsje van Shuuske. Onze hoogwaardige en personaliseerbare loopfietsjes zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en zie je kind stralen terwijl ze hun eerste stappen zetten op een loopfietsje. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. We helpen je graag verder!

#TAGS: loopfiets 1 jaar - baby fiets met naam - houten loopfiets met naam - loopfietsje - houten loopfiets 1 jaar - loopfiets hout 1 jaar - loopfiets hout met naam - houten loopfiets 3 in 1 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss