Sorteer op

Brievenbuscadeau's

Bezorg iemand een onvergetelijk moment met een origineel brievenbus cadeau van Shuuske! Een leuk knuffeldoekje, een slabber om lekker te knoeien, een lief rompertje of mutsje. Of een cadeautje voor papa of mama, een leuke tas of armband. 100% gegardeerd leuk!

Een cadeautje is altijd een goed idee! Onze cadeaus zijn origineel en superleuk om te krijgen. Bezorg iemand een goed gevoel met een van onze leuke brievenbus cadeaus. Niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. De cadeautjes passen namelijk - zoals je misschien al verwacht - door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn, maar vindt zijn of haar verrassing op de deurmat!

Brievenbuscadeau voor geboorte huwelijk of verjaardag

Een cadeautje voor een  geboorte, een huwelijk, een verjaardag of gewoon zomaar of juist als opkikkertje, een bedankje, om beterschap te wensen. Er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen! Daarom heeft Shuuske een origineel brievenbuscadeautje voor iedere gelegenheid. Ook voor feestdagen als Vader- en Moederdag, Kerst of Pasen zijn wij jouw favoriete adres om iemand te verrassen.

  • Het originele brievenbuscadeau
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • Stevig en stijlvol verpakt

 

Maak je brievenbuscadeau nog persoonlijker.

Wil je je brievenbuscadeautje nog persoonlijker maken, kies dan voor een luxe cadeaudoosje, deze kun je laten personalisren met een leuke opdruk.
en aan de binnenkant een persoonlijke tekst.

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss