per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 29 resultaten
  • 1
  • 2

Houten herinneringen kist | persoonlijke herinneringenkist met naam

Jouw kostbare en persoonlijke herinneringen bewaren in een houten herinneringskist.

Een mooie stevige unieke herinneringenbox, ook wel tijdcapule, memory box of time capsule genoemd, waarin je de mooiste eerste spulletjes van je kindje kunt stoppen. Op deze manier blijven alle eerste herinneringen samen op één plek bewaard.

Maar ook een huwelijk of het overlijden van een dierbare. Het zijn grote gebeurtenissen. En herinneringen aan deze levensgebeurtenissen kun je bewaren in een Prachtige herinneringskist, gepersonaliseerd met naam en een afbeelding naar wens. Zo kun je al die bijzondere momenten voor altijd bewaren en herinneringen koesteren. Hoe mooi is het om na een tijdje weer al die herinneringen op te kunnen halen, als je de inhoud van de kist bekijkt? ♥

Een gepersonaliseerde herinneringskist / memory box met naam wordt speciaal voor jou gemaakt. We bedrukken deze houten kist met een design uit ons assortiment of met een afbeelding en tekst naar wens. Er zijn veel verschillende designs om uit te kiezen; zo is er voor ieder wat wils! Wil je geen bestaand design, maar een op maat gemaakte herinneringskist? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail ons voor de mogelijkheden. 

Ook is het mogelijk op een herinnering kist te laten bedrukken in stijl van een geboortekaartje, communiekaart, trouwkaart of rouwkaart. Het kan allemaal! Wil jij dus een écht uniek cadeau? Kies dan voor onze herinneringskist in stijl van het kaartje, met 100% garantie dat de ontvanger ontzettend blij is met zijn of haar cadeau!

Materiaal en afmeting:

We hebben 2 soorten kisten, beide herinneringskisten, zijn gemaakt van massief vurenhout. We hebben een naturel herinnering kist en een wit gelakte herinnering box.

De deksel bedrukken we met een print naar keuze. We bedrukken onze kisten met hoogwaardige stickervinyl. Een herinneringsdoos is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Onze houten memory box / herinneringen kist is verkrijgbaar in 2 maten:

  1. Klein: 20 x 30 x 13 cm
  2. Groot: 40 x 30 x 23 cm

Herinneringskist in stijl geboortekaartje / trouwkaart / rouwkaart

Nadat je je bestelling geplaatst hebt en ons een PDF of JPEG van het kaartje gestuurd hebt ontvangt een digitaal ontwerp van je persoonlijke herinneringkist  
Als het ontwerp naar wens is en alle gegevens kloppen dan maken we jouw herinneringskist met zorg en liefde.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde herinneringskist bij Shuuske.nl en geef het mooiste cadeau! Geef jij iemand een herinneringskist cadeau? 

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss