Goed voorbereid naar school, uit logeren, je lunch koel houden.
Het kan allemaal met de super leuke, mooie en functionele tassen van Fresk. 

De rugzak heeft meerdere vakken zodat alle spullen veilig worden opgeborgen. Aan de binnenzijde is een apart vak zodat de drinkbeker recht op blijft staan. Het compacte rugtasje heeft verstelbare schouderbanden zodat hij bij elke leeftijd goed past. Ook is het tasje gemakkelijk te openen en sluiten met de ritssluiting aan de bovenzijde en de stevige magneetsluiting aan de voorkant. Om de mooie rugzak comfortabel te kunnen dragen zit er een clipsluiting aan die op de buik vast kan worden gemaakt, zo komt niet het hele gewicht aan de schouders te hangen.

Goed voorbereid naar school met dit mooie en handige koeltasje. hou je lunch warm of koud in dit waterafstontende koeltasje. Deze praktische lunchtasje is voorzien van een thermolaag, waardoor eten op temperatuur blijft voor een picknick, op school of onderweg. De thermische koeltas sluit met 2 ritssluitingen en heeft een een extra vakje aan d ebinnekant voor je bestek.

Een zwemtas is super handig voor jouw kindje. Je kunt de natte zwemspulletjes in deze mooie waterafstotende zwemtas stoppen, maar ook gymspulletjes of spulletjes om te gaan logeren. Aan de voorkant van deze mooie rugtas zit een opbergvakje met rits, super handig voor een sleutel, abonnement of andere kleine spulletjes die niet kwijt mogen raken.

Het compacte zwemtasje trek je met de koorden bovenaan dicht en kan dan fijn op de rug gedragen worden. Heb je je spulletjes opgeborgen? Hang de tas dan op aan de handige lus aan de bovenzijde (achterkant) van de tas. 

Uit logeren met je eigen weekendtas van Fresk. Aan de binnenzijde heeft de tas een vakje afgesloten met een rits en aan beide uiteinden nog een handig insteek vak. De weekendtassen van Fresk zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Dus draag bij aan een schonere aarde en ontdek deze op reis met je weekendtas.

De toilettas is perfect te gebruiken om spulletjes voor je baby in te bewaren. Denk aan cremes, een washandje, een borsteltje of bijvoorbeeld een nagelsetje. Ook kan de toilettas natuurlijk gebruikt worden voor je eigen toiletspullen. De tas wordt gesloten door een rits. De binnenkant is van plastic waardoor hij eenvoudig is schoon te maken.

 

Alle tassen van Fresk zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu.

Zorg dat niemand anders het tasje per ongeluk meeneemt, door de naam van jouw kindje op het daarvoor ingenaaide etiket te schrijven. Of wil jij de tas helemaal speciaal maken? Dan kunnen we ook de naam van de kleine eigenaar erop drukken! 

Shop deze duurzame rugzak nu in verschillende printjes ♥ 

Materiaal:100% Gerecycled PET Flessen
Materiaal Binnenkant:100% Polyester
Afmeting:28x21 cm / 46x21 cm / 24x15x7cm
© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss