Sorteer op

Een badstof badjasje is altijd handig voor jouw peuter. De badjas is perfect om te gebruiken na het badderen, douchen of peuterzwemmen. De zachte badstof neemt gemakkelijk water op en houdt daarmee jouw kleintje lekker warm. De vrolijke capuchon met oren droogt gemakkelijk de haartjes. Het badjasje is ook handig om mee te nemen op vakantie of mee naar een logeerpartijtje.

Het badjasje gebruik je al bij de leeftijd van 1 jaar en past tot ongeveer een leeftijd van 2 jaar. Dit is ook afhankelijk van hoe groot jouw kindje is.

Fijne Jollein badjas van badstof. De badjas is 85 cm lang en verkrijgbaar in zes trendy kleuren. Het badjasje is gemaakt van 100% katoen. 

Droog na het badderen jouw baby fijn af met deze zachte badstof badcape van Jollein. Hij neemt gemakkelijk vocht op en is lief voor het huidje van jouw baby. Deze cape is ook ideaal voor bij het babyzwemmen. Zo kun je jouw baby meteen warm inwikkelen als hij uit het water komt. Dankzij de comfortabele capuchon kun je ook het hoofdje meteen gemakkelijk afdrogen. Voor welke kleur ga jij?

Fijne Jollein badcape van badstof. De badcape is 75x75 cm en verkrijgbaar in zes trendy kleuren. Wit, roze, caramel, nougat, grijs en groen. De badcape is gemaakt van 100% katoen.

 

Wil je de badjas of badcape persoonlijker maken? Laat ons dan de naam van de kleine ontvanger erop drukken ♥

 

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss