Sorteer op

Ontdek de genderneutrale kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau maar ben je geen fan van het typische blauw of roze? In deze categorie vind je genderneutrale kraamcadeaus die perfect voor zowel jongens als meisjes.

 

Kraamcadeau in genderneutrale kleuren

Wil je een kraamcadeau geven maar is stereotype roze of blauw voor baby’s niet jou smaak? Of weet je nog niet het geslacht van de baby op komst? Zoek je neutrale tinten die zowel voor jongens als meisjes geschikt zijn? Dan ben je niet de enige die daarnaar op zoek is! Steeds meer mensen geven liever (gender)neutrale kraamcadeaus.
Wij hebben daarom een mooie selectie gemaakt van prachtige kraamcadeaus en giftboxen welke zowel aan jongetjes als aan meisjes gegeven kunnen worden. 
De kleuren wit, naturel, bruin of stone-green worden zowel aan jongentjes als meisjes cadeau gegeven. De populaire biscuit kleur zie je momenteel veel terug in babykamers.

Het mooiste genderneutrale kraamcadeau vind je hier bij Shuuske.

 

Kaamcadeau pakket voor een pasgeborene met naam laten maken?

Als aanstaande ouder wilt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten als het aankomt op de komst van uw kostbare kleintje. Daarom bieden wij een breed assortiment aan kraampakketten die alles bevatten wat u nodig heeft voor een zorgeloze kraamperiode. Maar ook als kraambezoek komt u graag met een uniek en persoonlijk cadeau voor de dag.

Een leuk gevulde box met allerlei handige babycadeautjes, een zacht mutsje met naam of een knuffeldoekje, heerlijke verzorgingsproducten en de mooiste knuffeltjes. We bieden een breed assortiment cadeaupakketten voor de geboorte van uw kleine wonder.

U hoeft alleen maar te kiezen uit alle leuke geboortepakketten die wij aanbieden en wij zorgen er vervolgens voor dat het cadeau prachtig verpakt wordt, zodat je de kersverse ouders kan verrassen met een persoonlijk en uniek kraamcadeau. 

Met een kraampakket van Shuuske kan je zeker aankomen. Een feestje om te geven en om te krijgen! We hebben diverse cadeaupakketten samengesteld; in iedere stijl en voor ieder budget, Een uniek kraamcadeau gepersonaliseerd met naam verpakt in een mooi koffertje, houten kistje of giftbox. In deze categorie vind u talloze mooie kraamcadeau pakketten voor zowel jongens als meisjes! Maar natuurlijk ook genderneutrale cadeaus. We bieden geboorteboxen in verschillende thema's, kleuren en samenstellingen! De keuze is enorm

Toch liever een los product geven als kraamcadeau in plaats van een van ons kraampakketten? Dat kan natuurlijk ook! U kunt ook zelf een kraampakket samenstellen naar wens, in uw gewenste stijl, eigen budget, gepersonaliseerd of geheel verzorgd als cadeau. Kortom geheel naar eigen wens ! Al onze producten zijn ook los te bestellen. U kunt ook een losse herinneringskist of koffertje met naam bestellen en deze vervolgens vullen met cadeautjes naar wens. Wij zorgen ervoor dat alles tot een mooi pakket verpakt wordt.


Eenvoudig Bestellen

Het bestellen van een kraampakket voor een pasgeboren baby bij Shuuske is eenvoudig en handig. Bekijk rustig alle geboortepakketten en kies uw favoriete pakket, of een geboortepakket dat past in het thema van de kamertje van de ontvanger. Voeg het pakket toe aan uw winkelwagen, vul de verzendgegevens in en voltooi de betaling veilig en snel. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat het kraampakket op tijd aankomt om het nieuwe gezinslid te verwelkomen.

Neem een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog uw kraampakket. Wij staan klaar om u te helpen en u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze kraamperiode.

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss