Sorteer op

Speelgoedton - Speelgoedemmer met naam - Opbergton met naam

Wil jij een uniek cadeau met naam geven? Dan is deze stevige stoere industriële speelgoedton met naam wellicht een super tof idee! In de wit gelakte speelgoedton met naam berg je al je speelgoed netjes op en is een echte eyecatcher in de babykamer of woonkamer. Door het leuke kussentje word deze gepersonaliseerde speelgoedton nog unieker!

Een opbergton met naam heeft eigenlijk elke mama of papa nodig, want hoe leuk is het om je speelgoed op te bergen in deze mooie opbergton met deksel? En, wist je dat de speelgoedton ook dient als zitting? Daarom maken wij op elke opbergton met deksel een kussentje in kleur naar wens. Deze kussentjes worden in ons eigen atelier gemaakt. Op het kussentje zit jouw kleintje heerlijk zacht en toch stevig op zijn eigen ton met naam. Lekker kleuren, knutselen of eten op jouw eigen speelgoedton met naam, zo gaaf!

De aluminium speelgoedton met naam heeft een dubbele functie, je kan er al je speelgoed in opbergen maar door het leuke kussentje is het ook een stoeltje om op te zitten, hoe cool is dat! Doe in de opbergton speelgoed, zet ze op een mooie plek en je kamer ziet er meteen mooi opgeruimd uit! 

De speelgoedton kan worden voorzien van de gewenste naam. Wat is er nu leuker dan zijn/haar eigen opbergton? Onze industriële opbergton past in elk interieur, zowel op de kinderkamer als in de woonkamer! Onze metalen speelgoedton is er in verschillende thema's. Zo heb je altijd een cadeau met naam die past bij de ontvanger. 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss