Sorteer op

Nachtlampje met naam 

Een nachtlampje helpt jouw kindje om zich veilig te voelen en zo goed te kunnen slapen op zijn of haar kamertje. 
Veel kindjes zijn bang in het donker, en voelen zich dan onveilig in hun kamertje waardoor ze slecht in slaap komen. Een nachtlampje met naam biedt dan een mooie én effectieve oplossing! 

Een baby nachtlampje met naam is niet alleen functioneel, maar ook een heel leuk decoratief item voor in de babykamer. "Mama, ik ben bang in het donker, mag het licht aan blijven?" is daarmee verleden tijd! 
Geef een baby vanaf het begin een veilig gevoel, waardoor ze al jong leren zelfstandig in slaap te vallen met een baby nachtlampje met naam, een super leuk kraamcadeau om te geven en te ontvangen! 

De nachtlampjes bij Shuuske zijn zonder stroom en zonder stekker, en kunnen daardoor overal in de ruimte geplaatst worden. Al onze nachtlampjes zijn kind veilig en duurzaam. We hebben kinder nachtlampjes in verschillende soorten, voor ieder wat wils. Kies jij voor een Nijntje Nachtlampje? Of wil je toch liever een Meneer de Uil Nachtlampje? De nachtlichtjes zijn er in allerlei designs; van vosje tot uil en van zwaan tot spook. 

Elk nachtlichtje geeft een zacht licht af, genoeg zodat een kindje niet bang is in het donker, maar niet zoveel dat het de kleine wakker houdt. Een nachtlampje met naam is een uniek kraamcadeau; het is een leuk cadeau om te geven maar ook om te krijgen. En de naam maakt het een mooi, persoonlijk cadeau. 

Wil jij een nachtlampje kind cadeau doen? Wij pakken het heel graag voor je in! We zorgen dat het een feestje is om het nachtlampje te geven ♥ Gegarandeerd een succes om te geven aan de kersverse ouders! Maar een nachtlampje met naam is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen voor een verjaardag. 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss