per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 26 resultaten
  • 1
  • 2

Een origineel huwelijkscadeau shop je bij Shuuske.nl

Een bruiloft is een van de mooiste gelegenheden van iemands leven. Daar hoort natuurlijk een persoonlijk huwelijkscadeau bij! 

Maar wat neemt u dan mee? Omdat het vinden van een uniek huwelijkscadeau lastig is, kiezen veel mensen voor een envelop met geld. En hoewel geld altijd welkom is; is het natuurlijk geen persoonlijk bruiloftscadeau. Maar no worries; we've got you! Bij Shuuske.nl slaagt u altijd voor een uniek, gepersonaliseerd huwelijkscadeau! Een origineel huwelijkscadeau maakt elk bruidspaar blij! Zeker als het een persoonlijk cadeau is; en laten we daar bij Shuuske.nl nou in gespecialiseerd zijn. 

Welke soorten persoonlijk cadeau bruiloft hebben we bij Shuuske allemaal?

  • Houten herinneringskist bruiloft:  een mooie stevige houten herinneringen box, ook wel tijdcapsule of time capsule genoemd. Een herinneringen box met daarop een bloemenkrans, Mr & Mrs, de naam en datum of de namen die mooi met elkaar verbonden zijn. Maar natuurlijk kan de herinneringskist ook in de stijl van de trouwkaart; hoe gaaf is dat? Een houten kist waarin je de mooiste herinneringen aan de bruiloft kunt stoppen. Op deze manier blijven alle huwelijks herinneringen samen op één plek bewaard. Zo heeft het getrouwde stel later een tijdcapsule naar deze geweldige dag, prachtig toch? 
  • Houten Enveloppenkist: een mooie stevige houten enveloppenkist om alle enveloppen op de mooiste dag veilig en mooi in te bewaren! Een Enveloppenkist met slotje, met daarop details over het bruidspaar (naam, datum), waarin het bruidspaar de mooiste herinneringen aan de bruiloft kan stoppen. Op deze manier blijven alle huwelijks wensen samen op één plek bewaard. Zo heeft het getrouwde stel later een tijdcapsule naar deze geweldige dag, prachtig toch? ❤ We hebben de mooie houten enveloppenkist in het wit en in het naturel hout.
  • Houten Spaarpot: wilt u graag geld geven, maar vindt u een envelop geven saai? Ook dan hebben we een mooie oplossing! Een houten spaarpotlijstje met daarop gegevens over het kersverse bruidspaar. Veel leuker dan een envelop en een uniek huwelijkscadeau! 
  • Huwelijkskoffertje: een koffertje vol herinneringen; dat wens je toch elk vers bruidspaar? Hoe leuk is het om op deze manier met een knipoog een fijne huwelijksreis te wensen? Symbolish een super leuk cadeau; en daarna door het bruidspaar te gebruiken om herinneringen aan hun mooie dag in te bewaren. Uiteraard kan het koffertje gepersonaliseerd worden met de namen en trouwdatum in kleur naar wens

Niet direct een huwelijkscadeau; maar wat ook heel leuk is: een welkomstbord op maat. Een gepersonaliseerd welkomstbord huwelijk is een super leuke manier om te zorgen dat uw gasten zich speciaal voelen. Ook voegt u met een stijlvol welkomstbord een persoonlijke touch toe aan uw bruiloft! 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss