Wie is Shuuske en waar komt de naam vandaan??

 

familie1.jpg

Ik ben Suzie (Suus) mama van 2 kids Bruun ('12) en Guusje ('09) en toekomstige vrouw van Tim. en die mevrouw aan de rechterkant... dat is mijn steun en toeverlaat "mijn mamke, Fieny".... oftewel Fientje naaigaren ;)

Al mijn hele leven knutsel ik heel graag... mijn moeder werd gek van alle kunstwerkjes die ik maakte... het was gewoon te veel! Zag iets op tv dan maakte ik dat dan na van papier en vanalles... op 7 jarige leeftijd had ik een verjaardagspartijtje bij "het vrije uurtje" ... Bij mevrouw Berwil, we maakten speltjes van foamrubber bij haar op zolder, later opende ze een winkeltje ..... "dat wou ik ook als ik groot was"

En nu vele jaren later is die winkel een feit... maar dan met handgemaakte spulletjes. Het is een droom die uitkomt... dit had ik nooit kunnen dromen dat Shuuske zo'n succes zou worden.

Toen ik in 2009 op mijn zolderkamertje van 2x2 begon met sieraden maken had ik nooit verwacht dat ik nu een grote winkel zou openen....

En waar komt de naam nu vandaan? Ik maakte de spulletjes in mijn huuske... waar het gezellig en intiem is... mijn vrienden noemen me Suus... Shuuske dus! ... MISTERY opgelost :)

Voor iedereen die ook droomt van een eigen winkeltje kan ik alleen maar zeggen... WISH IT DREAM IT DO IT!!!!

Liefs Suus

© 2010 - 2022 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss