Sorteer op

Kinderstoeltje met naam | Houten kinderstoeltje | Kinderfauteuil met naam

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd kinderstoeltje met naam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben een houten stoeltje met naam maar ook een fauteuil met naam. Ook hebben we een heel tof industrieel kinderstoeltje. Ze zijn allemaal even leuk, dus kiezen is lastig! Met een houten kinderstoel met naam geeft u een praktisch maar tevens ook decoratief cadeau. Maar ook de kinderfauteuil met naam is een regelrechte hit! De Jollein Beanbag in verschillende kleuren is een heel populair cadeau, en wij snappen wel waarom. Ze zijn zó leuk! En er is voor ieder wat wils qua stoeltje met naam want de kleur kiest u helemaal zelf. Zo'n comfortabele zitzak is handig om lekker in te chillen! Een kinderstoel staat gezellig in elke woon- of slaapkamer. Een kinderstoeltje met naam is niet alleen functioneel, maar ook een uniek en persoonlijk cadeau!

Een kinderfauteuil of een kinderstoel, helemaal van deze tijd. Die staat toch mooi in elke kinderkamer ... Maar ook in de woonkamer mistaat de kinderstoel met naam niet. U geeft dus een hip en tegelijkertijd tijdloos cadeau met naam. Een kinderstoel met naam is een cadeau dat leuk is als kraamcadeau, maar ook als verjaardagscadeau. Super leuk om op te zitten, maar ook erg leuk als decoratie in de kinderkamer. 

Waarom zou u kiezen voor een kinderstoel met naam?

  • Persoonlijk cadeau | met een kinderstoeltje met naam geeft u een cadeau dat speciaal voor het kindje gemaakt is. Super persoonlijk, en de naam van het kleintje maakt het extra uniek
  • Functioneel cadeau | een stoeltje met naam is niet alleen een leuk cadeau, maar ook een functioneel cadeau. Decoratief super leuk; maar natuurlijk vooral om lekker op te zitten tijdens het lezen, knutselen of tv kijken
  • Duurzaam cadeau | onze stoeltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en de kids hebben er jarenlang plezier van! Dus een stoeltje met naam is een duurzaam cadeau waar alle ouders blij van worden.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; kiest u voor een beanbag kinderfauteuil? Of voor een industrieel kinderstoeltje met naam? En kiest u voor een stoer lettertype of juist een sierlijk? Uw cadeau, uw keuze! En wij maken het graag voor u klaar! 
Wilt u een kindje verrassen met een speciaal en persoonlijk cadeau? Bestel dan vandaag nog een kinderstoeltje met naam en zie de glimlach op zijn of haar gezicht wanneer ze hun eigen stoeltje zien met hun naam erop. 

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss