Sorteer op

De leukste loopauto met naam shop je bij Shuuske.nl! We hebben verschillende soorten loopauto's, voor ieder wat wils! 
Een eigen loopauto met je naam erop; dat is toch echt te gek om cadeau te krijgen? En nóg leuker om cadeau te geven! 

Jouw naam op een loopauto; zodat je een gepersonaliseerde loopauto hebt; mooier wordt het niet. Onze loopauto fiat 500 is super leuk; maar ook onze Vespa Loopauto is te gek. Het is maar net wat je leuk vindt, of wat er bij jouw kleintje past. We hebben hele leuke beginnersloopauto's in ons assortiment. Alle loopauto's met naam zijn naar wens te stylen. Welk lettertype en welke kleur kies jij? 

Vanaf welke leeftijd is een loopauto geschikt? Eigenlijk vanaf het moment dat de kleine goed kan zitten. De meeste kindjes kunnen goed zitten tussen de 9 maanden en de 12 maanden. De balans van je kindje hoeft nog niet optimaal te zijn om een loopauto aan te schaffen. Omdat ze met de voetjes aan de grond komen; kunnen ze al vrij snel op een loopauto zitten.  

Waarom Loopauto met naam kopen?

Onze loopauto met naam is een super leuk kraamcadeau met naam; maar ook een geweldig verjaardagscadeau met naam. Loopauto 1 jaar voor een eerste verjaardag; loopauto baby als kraamcadeau. Een kinderautootje met naam wordt altijd goed ontvangen! De auto met naam kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hoe schattig is het als jij gaat wandelen en je kleintje op zijn loopauto naast je rijdt?! Gegarandeerd alle ogen op dat schattige kindje gericht. 

Wat biedt Shuuske.nl nog meer? 

Naast onze loopauto met naam hebben wij ook loopfiets met naam. bakfiets met naam en loopwagen met naam in ons assortiment. Wil je liever een ander cadeau? Kijk dan eens bij onze speelgoedkist met naam, ons bankje met naam of onze poppenwagen met naam. Ons assortiment biedt een kraamcadeau met naam voor iedere smaak. Hou jij van een cadeau in stijl geboortekaartje? Of van een cadeau met foto? Zoek niet verder; wij hebben het allemaal! 

 

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss