Sorteer op

Houten stapelblokken met naam, geboortedatum en afbeelding naar wens. 

Al voordat kindjes kunnen lopen ontwikkelt zich het gevoel voor ruimte en het begrip van hoog en laag.  Onze  stapelblokken met de naam van de baby zijn dus niet alleen heel gaaf als decoratie in de babykamer of woonkamer, maar ook nog eens leerzaam voor baby, peuter en kleuter!
Multifunctioneel dus: eerst als decoratie in de kinderkamer en daarna super leuk om mee te bouwen en van te leren! 
Een toren bouwen is altijd leuk, maar het omgooien ervan is nog veel leuker.. ! De houten blokken met naam zijn heel leuk om cadeau te doen bij een babyborrel of als je op kraamvisite gaat. 

Onze houten naamblokken is een set van 3 stuks en worden met liefde door ons gepersonaliseerd met een naam of tekst naar wens.
Deze leuke geboortetoren is echte unieke eyecatcher op de babykamer of leuk als geboortedecoratie in de woonkamer. Ook hebben we losse houten blokken met letters, deze zijn van massief hout. Super leuk om als decoratie neer te zetten op de kinderkamer. 

Super leuk om cadeau te doen aan jonge ouders... Maar ook super leuk om zelf te houden natuurlijk! Shop jij een blokkentoren met naam als kraamcadeau? Of kies je voor een ander cadeau met naam? We hebben voor elk budget en voor elke smaak wat wils! 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss