Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Originele houten Spaarpot met naam en geboortedatum

De eerste centjes in het eigen spaarpotje stoppen. Dat moet natuurlijk wel in een speciale spaarpot.... met eigen naam. Absoluut!
Deze houten spaarpot met naam is persoonlijk, origineel, betaalbaar en ontzettend leuk. Daar zou je toch bijna extra veel voor gaan sparen.
En met een gepersonaliseerde spaarpot heb je het leukste cadeau! Ga jij voor een spaarpot met naam en geboortedatum? Of kies je voor een Nijntje spaarpot met naam? Er is voor iedere smaak wat wils, dus bij ons is een spaarpot kopen altijd een geslaagde missie ♥

Zo'n spaarpot is een geweldige manier om je kinderen op een speelse manier om te leren gaan met geld. Alle spaarpotten kunnen opengemaakt worden om de centjes eruit te halen, zonder dat de spaarpot stuk gemaakt hoeft te worden. En met een goed gevulde spaarpot maakt elk kindje zijn grootste dromen waar! 

Een spaarpot met naam is een mooi kraamcadeau, een cadeau dat niet snel vergeten wordt! Onze kinder spaarpotjes zijn niet alleen leuk om in te sparen, maar zijn ook een leuk decoratief item in de kinderkamer. Onze spaarpotten zijn er in heel veel varianten en soorten; zo hebben we bijvoorbeeld een Nijntje Spaarpot, een spaarvarken, een Olifant spaarpot, een houten spaarpot en ga zo maar door! 

Waarom koop een spaarpot bij Shuuske?

  • bij Shuuske hebben we de leukste spaarpot met naam 
  • een spaarpot met naam en geboortedatum is een super leuk en uniek kraamcadeau 
  • een spaarpot kopen bij Shuuske is een gegarandeerd succes om te geven als cadeau
  • elk spaarpotje kan door ons worden ingepakt als cadeau, zo ben je meteen klaar om op kraamvisite of naar een verjaardagsfeestje te gaan ♥

Dus, zoek jij een uniek kraamcadeau, een mooi gepersonaliseerd verjaardagscadeau, een huwelijkscadeau of een ander cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wie vindt een spaarpot met naam nou niet leuk om te krijgen?

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss