ALGEMENE INFORMATIE "HET WINTHAGER SHUUSKE"

Hogeweg 67 - 6367 BB - Voerendaal
06 18964804
KVK 14112504
BTW nummer NL001813263B83


ALGEMENE VOORWAARDEN "HET WINTHAGER SHUUSKE"

ARTIKEL 1 - Betaling

Op de website vermelde prijzen zijn in Euro`s, incl. BTW en excl. verzendkosten.
Betaling vind plaats via IDEAL, Afterpay, Bankcontact, creditcard, Paypal of door bankoverschrijving op ING rekeningnr NL57INGB0004839391 t.n.v. Het Winthager Shuuske te Voerendaal.
Levering vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling ontvangen is.

ARTIKEL 2 - Bestelling en levertijd

Na ontvangst van de bestelling krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van de bestelling per mail.
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Het Winthager Shuuske is bijgeschreven, worden de bestelde, niet gepersonaliseerde artikelen verzonden, mits voorradig, binnen 2 werkdagen. Indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn krijgt u van Het Winthager Shuuske een bericht met de eventuele geplande levertijd.

Op maat gemaakte/gepersonaliseerde artikelen hebben een verzendtijd van circa 1 a 3 dagen. Artikelen in stijl van geboortekaartje of met een afwijkend design hebben door maatwerk een langere levertijd afhankelijk van de drukte. Dit zal in onderling overleg worden besproken. Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u van Het Winthager Shuuske een berichtje.

ARTIKEL 3- Retourneren

Is het bestelde artikel niet naar wens? U kunt ons dan een berichtje sturen naar: info@shuuske.nl. we komen dan samen tot een oplossing. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@shuuske.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shuuske.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Op de door u gekochte producten die op maat volgens de door u opgegeven specificaties worden gemaakt in deze webwinkel worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Hierop is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Het Winthager Shuuske behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd

Onze artikelen worden bestickerd met hoogwaardige kwaliteit vinyl, stoffen artikelen met hoogwaardige flex folie. hier kan naderhand niet op gereclameerd worden.

ARTIKEL 4 - Annuleren bestelling

Indien u een bestelling annuleert zijn we genoodzaakt 1.95 euro administratie kosten in rekening te brengen voor de gemaakte kosten van het retourboeken.

ARTIKEL 5 - Verzending

De verzending van uw bestelling geschiedt via GLS (per 1 augustus 2022). De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Het Winthager Shuuske is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via GLS. U kunt uw pakket eventueel verzekerd laten verzenden. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen in het bestelscherm

ARTIKEL 6 - Garantie

Het Winthager Shuuske staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

ARTIKEL 7 - Overmacht

Heeft Het Winthager Shuuske zich niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting naar de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt o.a. verstaan: Bedrijfsstoringen bij Het Winthager Shuuske.

ARTIKEL 8 - Eigendomsrechten

De website van Shuuske geheel, incl. de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Het Winthager Shuuske worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden worden gebruikt.

ARTIKEL 9 - Privacy

Het Winthager Shuuske geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door, zonder toestemming van de klant. Shuuske gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en eigen gebruik.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss