Meer dan alleen een kinderkamer

Bij de aankoop van kindermeubels gaat het om zoveel meer dan alleen inrichting. Het gaat om geborgenheid, veiligheid, rust en liefdevolle designs. De bijzondere en zich steeds ontwikkelende behoeftes van de kleine bewoner van een kinderkamer dienen altijd in het middelpunt te staan. Pinolino biedt een groot aanbod aan hoogwaardige, individuele Kindermeubels waarmee je voor jou en jouw kind een passende leefruimte kan creëren. Daarnaast zijn de meubels niet alleen met veel liefde ontworpen, maar zijn ze ook duurzaam, veilig en flexibel te gebruiken. De waardes familie, geluk, veiligheid en individualiteit staan daarbij hoog in het vaandel! Met het veelzijdige assortiment van Pinolino willen we een liefdevolle omgeving creëren waar je kindje zich fijn voelt.

Met een Pinolino kinderkamer heeft je kleintje zijn eigen rijk, een veilig oord om zich terug te trekken. Omdat de meubelstukken vele avonturen moeten doorstaan zijn de items zo ontwikkeld dat ze meegroeien, veelzijdig te combineren en zeer duurzaam zijn. Ze begeleiden jouw kleintje als het ware door alle ontwikkelingsfasen heen. Al onze kinderbedjes beschikken over uitneembare spijlen en een in hoogte verstelbare lattenbodem. Het opzetstuk om je kindje te verschonen kan van de commodes afgehaald worden, zodat je de commode daarna nog lange tijd als kast of sidetable kan gebruiken.

Bij het producten van Pinolino producten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van speciaal voor kinderen geschikte lak, beits en olie. Het leeuwendeel van alle kindermeubels zijn uit massief hout vervaardigd. Hiervoor wordt alleen gebruik gemaakt van hout dat geproduceerd is in verantwoord beheerde bossen, al het gebruikte hout is dan ook FSC gecertificeerd. Zo dragen wij er een klein steentje aan bij dat jouw kleintje kan opgroeien in een gezonder milieu.

Alles wordt zeer zorgvuldig getest op veiligheid en is voorzien van Soft-close of Self-Soft-Close systemen. Alle items hebben een veiligheidscertificaat van een onafhankelijk instituut. Met al deze zekerheden op een rij geeft het kopen van een van deze meubelstukken je een veilig en goed gevoel!

Als het om de veiligheid van onze producten gaat, zorgt pinolino er met arendsogen voor dat het hele assortiment voldoet aan streng gereguleerde normen, is getest door onafhankelijke instituten en voldoet aan onze eigen veiligheidseisen.

 

© 2010 - 2024 Het Winthager Shuuske | sitemap | rss